Magyar

Az European Brand Institute Európában vezet? szerepet tölt be az immateriális vagyoni értékek kutatása terén, intézeti tevékenységünk középpontjában a piaci érték és a szabadalmi érték megállapítása áll.

 

Az eurobrand márkaérték-tanulmány éves rendszeresség? publikálásával, a márkaértékek témakörét érint? rendezvények rendszeres megszervezésével, valamint a márkaértékeket létrehozó személyek kitüntetésével márkaérték-tudatosságot szeretnénk kialakítani.

 

A szabadalom- és márkaértékelés nemzetközi szabványosítása terén végzett munkánk, valamint márkaértékelési- és tanácsadási szolgáltatásaink révén mi is hozzájárulunk Európa tartós fejl?déséhez.

eurobrand – Brand value across Europe. Az eurobrand Európa 50 legértékesebb vállalati márkáját és 25 egyedi márkáját állítja rangsorba, ezen túlmen?en pedig ország- és ágazati elemzéseket valamint részletes ország-jelentéseket mutat be.

Az eurobrand-rendezvények az egységes szellemitermék-menedzsment minden egyes dimenzióját megvilágítják, különös tekintettel a szabadalom- és márkamenedzsmentre is, ezen túlmen?en pedig ezek a rendezvények a vezet? európai márkaszakért?k találkozási helyeként a márkaértékeket helyezik középpontba.

Az eurobrand valuation mögött független európai márka- és szabadalom-értékelési szakemberek állnak. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a márka- és szabadalom-értékelés, a licencérték-számítás, márkaérték-elemzések és márkaérték-jelentések készítése valamint a márkaérték-orientált vállalati struktúrák számára végzett tanácsadási tevékenység…

A kitüntetés célja olyan személyek és döntéshozók elismerése, akik személyes odaadásuk és szenvedélyük révén márkákat építettek fel és tartós márkaértékeket teremtettek.

sign up for our newsletter

 

After registration you receive an e-mail to confirm subscription via link.