Magyar

Az European Brand Institute Európában vezet? szerepet tölt be az immateriális vagyoni értékek kutatása terén, intézeti tevékenységünk középpontjában a piaci érték és a szabadalmi érték megállapítása áll.

 

Az eurobrand márkaérték-tanulmány éves rendszeresség? publikálásával, a márkaértékek témakörét érint? rendezvények rendszeres megszervezésével, valamint a márkaértékeket létrehozó személyek kitüntetésével márkaérték-tudatosságot szeretnénk kialakítani.

 

A szabadalom- és márkaértékelés nemzetközi szabványosítása terén végzett munkánk, valamint márkaértékelési- és tanácsadási szolgáltatásaink révén mi is hozzájárulunk Európa tartós fejl?déséhez.

eurobrand – Brand value across Europe. Az eurobrand Európa 50 legértékesebb vállalati márkáját és 25 egyedi márkáját állítja rangsorba, ezen túlmen?en pedig ország- és ágazati elemzéseket valamint részletes ország-jelentéseket mutat be.

Az eurobrand-rendezvények az egységes szellemitermék-menedzsment minden egyes dimenzióját megvilágítják, különös tekintettel a szabadalom- és márkamenedzsmentre is, ezen túlmen?en pedig ezek a rendezvények a vezet? európai márkaszakért?k találkozási helyeként a márkaértékeket helyezik középpontba.

Az eurobrand valuation mögött független európai márka- és szabadalom-értékelési szakemberek állnak. Kínálatunkban egyaránt megtalálható a márka- és szabadalom-értékelés, a licencérték-számítás, márkaérték-elemzések és márkaérték-jelentések készítése valamint a márkaérték-orientált vállalati struktúrák számára végzett tanácsadási tevékenység…

A kitüntetés célja olyan személyek és döntéshozók elismerése, akik személyes odaadásuk és szenvedélyük révén márkákat építettek fel és tartós márkaértékeket teremtettek.

Get informed about latest  news concerning brands, brand evaluation,

brand certification and more! 

sign up for our newsletter

 

After registration you receive an e-mail to confirm subscription via link.